فرهنگی-دانشجویی
حضور دانشگاهیان دانشگاه پیام نور مرکز آران و بیدگل در راهپیمایی 13 آبان ماه حضور دانشگاهیان دانشگاه پیام نور مرکز آران و بیدگل در اجتماع بزرگ و مردمی یوم الله ۱۳ آبان همگام با مردم انقلابی و ولایتمدار شهرستان آران و بیدگل جمعی از پرسنل دانشگاه پیام نور و دانشجویان در مراسم راهپیمایی 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی شرکت نمودند .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز آران و بیدگل صبح جمعه ۱۳ آبان ماه همزمان با سراسر کشور و همگام با مردم انقلابی و ولایت مدار شهرستان آران و بیدگل دکتر ملایی سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز آران و بیدگل به همراه تعدادی از کارمندان و دانشجویان بسیجی و خانواده های آن ها در مراسم یوم الله ۱۳ آبان شرکت نمودند.
در این مراسم دانشگاهیان با اعلام انزجار از حمله تروریستی در شاهچراغ و محکوم کردن اغتشاشات اخیر از استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا اعلام انزجار نموده و بر حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی و پیروی از فرامین مقام معظم رهبری تاکید کردند و خواستار محاکمه عاملان و آمران این اغتشاشات و عوامل داخلی آن شدند.