گرامیداشت یوم الله 13 آبان گرامیداشت یوم الله 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی به مناسبت ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی جلسه تبیینی توسط بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز آران و بیدگل برگزار گردید. به مناسبت ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی جلسه تبیینی توسط بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز آران و بیدگل برگزار گردید.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه پیام نور مرکز آران و بیدگل در این جلسه سرهنگ آملی مسئول سیاسی ناحیه مقاومت بسیج دانشجویی شهرستان آران و بیدگل با اشاره به جایگاه ایران در منطقه غرب آسیا به بیان علل دشمنی استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا با جمهوری اسلامی ایران پرداخت.
وی همچنین با اشاره به اغتشاشات اخیر هدف از دشمنان را اصل نظام دانست .
در حاشیه این مراسم نمایشگاه عکس در گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی در شاهچراغ بر پا شده بود.